Absență importantă la Transylvania Open 2024

Finalista anului trecut, Gabriela Ruse nu va mai putea participa la cel mai bun turneu WTA 250 din cauza unei accidentări suferite înainte de Australian Open. Recuperarea ei nu a evoluat conform așteptărilor, iar jucătoarea, care a impresionat în finala Transylvania Open  din Cluj-Napoca în 2023, va fi prezentă la eveniment doar pentru a întâlni fanii. 

În urma acestei schimbări, Miriam Bulgaru va intra direct în tabloul principal al Transylvania Open, iar locul său va fi ocupat în calificări de Sara Maria Popa. În cazul în care cel de-al patrulea wild card nu va fi solicitat de o jucătoare din top 30, acesta va fi acordat Andreei Mitu, care astfel va intra în tabloul principal.

Directorul Transylvania Open WTA 250, Patrick Ciorcilă, a declarat: „Ne pare rău că nu o vom avea pe Gabriela Ruse în tabloul principal la această ediție a turneului. Gabi este foarte iubită de public. Anul trecut am trăit alături de ea meciuri incredibile, pline de emoție, și abia așteptam să o revedem. Cu toate acestea, Gabi va fi oricum alături de noi și îi dorim o recuperare rapidă.”

Pe tabloul principal al Transylvania Open WTA 250 se vor afla trei jucătoare românești: Ana Bogdan (locul 66 WTA), Jaqueline Cristian (locul 84 WTA) și Miriam Bulgaru (locul 192 WTA)

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *