Ianis Stoica a lăsat-o pe „U” Cluj pentru Hermannstadt

Ianis Stoica a lăsat-o pe Universitatea Cluj pentru a ajunge la FC Hermannstadt.

FCSB a convenit să rezilieze anticipat împrumutul lui Ianis Stoica la „U” Cluj, iar atacantul se va alătura echipei sibiene.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani a evoluat în prima parte a sezonului la „U” Cluj, unde a reușit prestații remarcabile.

Transferul său la Hermannstadt este considerat o lovitură importantă pe piața transferurilor din Superliga.

Este un jucător pe care ni l-am dorit tot timpul. A demonstrat o creștere semnificativă la Universitatea Cluj și considerăm că ne va fi de un real folos în lupta pentru play-off”, a declarat președintele lui Hermannstadt, Dani Coman, citat de Sport.ro.

Stoica avea oferta din Israel, de la Hapoel Beer Sheva, unde ar putea avea un salariu de 15.000 de euro pe lună. Acesta nu s-a prezentat la antrenamentele lui „U” Cluj pentru că a dorit să plece in străinătate.

Atacantul a avut un sezon foarte bun la Universitatea, unde a reușit 9 goluri și a furnizat 4 pase decisive. Acesta are o cotă de piață de 1 milion de euro, potrivit Transfermarkt.com.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *