U-BT Cluj-Napoca a ajuns la a zecea victorie în campionat

Echipa de baschet masculin U-BT Cluj-Napoca își continuă invincibilitatea în Liga Națională, după victoria categorică obținută sâmbătă, 3 februarie, împotriva lui FC Argeș, cu scorul 88-69. 

Piteștenii au avut un început în forță de partidă în „vulcanul” alb-negru al Sălii Sporturilor „Horia Demian” și au preluat rapid conducerea pe tabelă.

FC Argeș s-a impus la finalul primului sfert cu scorul de 22-27. Campionii României au revenit în meci și a pus stăpânire pe joc în sfertul secund, instalându-se la cârma partidei. 

Trupa lui „Silvă” a preluat conducerea și s-a desprins la peste zece puncte rapid. Diferența la pauza mare a fost una confortabilă pentru U-BT Cluj-Napoca, de 14 puncte: 52-38.

Alb-negrii au rămas la conducere pe tabelă și după sfertul al treilea, pe care l-au încheiat cu scorul de 69-56.

Oaspeții din Pitești nu au reușit să le pună probleme gazdelor, care au defilat pe teren și au făcut spectacol în fața celor peste 2000 de spectatori.

În sfertul patru, U-BT Cluj nu a avut nicio emoție și și-a arătat superioritatea, încheind meciul la o diferență de 19 puncte: 88-69.

Următorul joc oficial pentru baschetbaliști va avea loc în EuroCup, cu Lietkabelis, în Lituania, de la ora 19:00, în ultima etapă a grupelor EuroCup.

Foto: Jucan Marius

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *