Mutu, după victoria chinuită cu Petrolul. Ce l-a nemulțumit la jucătorii CFR-ului?

CFR Cluj a ajuns la a doua victorie consecutivă cu Adrian Mutu pe bancă. Feroviarii au câștigat chinuit meciul din acest weekend, cu Petrolul Ploiești, în deplasare, scor 1-2, grație unei reușite a lui Deac în minutul 94.

Tehnicianul formației din Gruia nu a fost pe deplin mulțumit de elevii săi. Acesta și-a lăudat echipa pentru mentalitatea arată, dar a avut un singur reproș, că nu au fost mai incisivi.

„Victoria e victorie. Știu și cum e să pierzi în ultima secundă, s-a întâmplat recent. E o bucurie când câștigi. E victoria băieților, au crezut în ea și au avut o atitudine bună, le-am spus să nu renunțe până în ultima secundă.

Am făcut un meci bun, știam că Petrolul se apără foarte bine și pleacă bine pe contraatac. Ne-am așteptat la un meci pe atac pozițional din partea noastră. Am crezut până la sfârșit.

Nu m-a mulțumit că, deși riscam un contraatac când jucam pozițional, trebuia să fim puțin mai atenți și să rupem din fașă contraatacul lor. De cele mai multe ori am reușit”, a declarat Mutu.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *