CFR Cluj nu a reușit să ajungă la o înțelegere de prelungire cu unul dintre titulari

Clubul din Gruia riscă să-l piardă gratuit pe fundașul de națională, Cristian Manea. Aflat în ultimele șase luni de contract cu CFR Cluj, a refuzat să își prelungească înțelegerea.

Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, a anunțat înaintea partidei cu FCU Craiova 1948, că există posibilitatea să rămână fără titularul incontestabil, Cristian Manea, la finalul acestui sezon. Până atunci, decizia de a-l mai titulariza în următoarele partide din Superliga va aparține doar tehnicianului Adrian Mutu.

Cristian Balaj: Dragoste cu forța nu există”!

Asta este. Dragoste cu forța nu există. Antrenorul va decide dacă va juca. Doar că atunci când valorile sunt apropiate, și mă gândesc la orice club, mă gândesc că te folosești de jucătorul care reprezintă o soluție și în proiectele tale de viitor. Și asta în mod special se întâmplă la jucătorii tineri.

În primul rând depinde de Manea și după aceea de restul. Mi-e greu să cred că există vreun antrenor care să aibă un jucător foarte bun, în formă și să nu îl introducă în teren indiferent dacă mai are contract sau nu”, a declarat Cristian Balaj, precizează fanatik.ro.

Conform site-ului de specialitate, transfermarkt.ro, Cristian Manea este jucătorul cel mai valoros din lotul ardelenilor, evaluat la suma de 3,2 milioane de euro.

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *