Bilanț pozitiv pentru CFR Cluj în duelurile cu FCU Craiova 1948

Partida FCU Craiova  – CFR Cluj se va juca în această seară de la ora 21:30, pe Stadionul Ion Oblemenco”,  în cadrul etapei cu numărul 26 din Superliga. Cele două formații se întâlnesc după ce au pierdut la limită, scor 0-1, ultimul meci din campionat.

Ambele echipe își doresc cu orice preț victoria din pricina partidelor rămase din sezonul regulat și a obiectivului propus. Oltenii au pierdut în etapa precedentă duelul de la Galați, cu Oțelul, după o evoluție modestă, în care au fost lipsiți total de soluții, și astfel au coborât până pe locul 12. CFR a pierdut primul meci sub comanda lui Adrian Mutu, 0-1 acasă cu Rapid, coborând pe ultimul loc de pe podium, distanțându-se de liderul FCSB la 12 puncte.

În timp ce tehnicianul Giovanni Costantino se poate baza pe întregul lot, formația din Gruia întâmpină probleme și nu va putea beneficia de serviciile jucătorilor Tachtsidis (suspendat), Kresic (accidentat), Camora (accidentat) și Abeid.

Adrian Mutu a prefațat partida cu FCU Craiova, în cadrul conferinței de presă:

„Am trecut peste acea înfrângerea chiar dacă a fost cumva dureroasă pentru că am avut ghinion mare la golul pe care l-am primit, dar sper că am învățat din greșelile pe care le-am făcut și de la meciul următor să ne întoarcem victorioși. Băieții sunt concentrați și s-au antrenat bine, știu și ei că e nevoie de o victorie pentru a rămâne acolo sus.

FCU e o echipă periculoasă, imprevizibilă cu jucători de calitate și trebuie sa fim foarte atenți pentru că dacă prind o zi bună, cu siguranță ne va fi greu să îi învingem.”

Ultimele 5 partide directe din Superliga:

CFR Cluj – U Craiova 1948 ( 2-0 )
CFR Cluj – U Craiova 1948 ( 1-0 )
CFR Cluj – U Craiova 1948 ( 3-1 )
U Craiova 1948 – CFR Cluj ( 3-1 )
U Craiova 1948 – CFR Cluj (0-2 )

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *