U-BT Cluj la un pas de finala Cupei României

U-BT Cluj se află la un singur pas de a se califica în finala Cupei României, după ce s-a impus cu emoții în fața ilfovenilor, CSO Voluntari, scor 92-96. Deținătoarea trofeului, echipă neînvinsă în acest sezon intern, era condusă cu 85-77 când mai erau patru minute de joc, reușind ca la finele partidei să preia conducerea și să se califice în careul de ași.

Campioana României o va înfrunta pe CSM Constanța în semifinalele turneului, sâmbătă, de la ora 20:30, în BTarena. În cele 10 întâlniri directe, cu formația de la malul mării, „U” s-a impus de fiecare dată, reușind mai mereu să câștige fără prea mari emoții.

Formația lui Silvășan poate egala performanța echipei CSU Asesoft Ploiești, care în prezent deține 6 titluri de campioană a României, în timp ce „studenții” dețin doar 5.

Programul semifinalelor Cupei României:

Ambele partide se vor desfășura în BTarena

  • Rapid – CSM Oradea, sâmbătă de la ora 17:30
  • U-BT Cluj – CSM Constanța, sâmbătă de la ora 20:30

Biletele pentru semifinalele cupei pot fi achiziționate de pe entertix.ro, iar biletele pentru finală vor fi disponibile în vânzare după încheierea partidelor din semifinale. Suporterii clujeni care dețin abonamente vor putea asista la meciurile jucate de U-BT Cluj-Napoca fără a fi nevoie să achiziționeze un bilet separat.

Duelul dintre U-BT Cluj și CSM Constanța va începe de la ora 20:30 și va putea fi urmărit, în direct, pe Digi Sport 4 și pe FRB TV.

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *