Suporterii Universității Cluj vor fi alături de dinamoviști la meciul cu CFR: „Vineri avem treabă, mobilizarea! ”

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo București, programată astăzi de la ora 20:00, în etapa a 27-a, este una de mare importanță pentru ambele formații, iar suporterii dinamoviști au cumpărat cu repeziciune toate biletele disponibile în sectorul destinat oaspeților (900), imediat ce acestea au fost puse în vânzare.

„Pentru meciul cu CFR de vineri, biletele în peluză alocate DDB Cluj s-au epuizat. Vă rugăm să luați bilete la Tribuna 2, sectoarele 36, 37, 38, 39, 40, 46, 47, 48, 49, 50. Hai Dinamo!”, au comunicat pe Faceboook cei de la DDB Cluj-Alba.

Vineri avem treabă, mobilizarea” / ”Alături de frați”, au fost mesajele transmise de Peluza Șepcilor Roșii!

Din pricina înfrățirii galeriilor dintre Peluza Cătălin Hîldan și Peluza Șepcilor Roșii, suporterii Universității Cluj se vor alătura dinamoviștilor în număr mare în Gruia, ocupând deja sectoarele 37, 38 și 39  de la Tribuna 2, biletele fiind deja epuizate.

Aseară, suporterii dinamoviști s-au adunat la hotelul unde au fost cazați jucătorii echipei lor favorite și au cântat împreună!

Videoclip – d11namo via TikTok

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *