Adrian Mutu se teme de Dinamo București: „Va fi un meci destul de dificil”

Adrian Mutu, tehnicianul formației din Gruia, a prefațat în cadrul conferinței de presă partida de astăzi cu Dinamo București, care va avea loc de la ora 20:00, în etapa cu numărul 27 din Superliga. 

Acesta a precizat că presiunea jocului va fi resimțită în ambele tabere și va avea un test dificil în fața echipei dinamoviste ce traversează o perioadă bună, având ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

„Ținând cont că sunt într-o formă bună, vin după două victorii în campionat, va fi un meci destul de dificil. Au arătat că știu să joace fotbal și au jucători care pot face diferența, astfel că trebuie să fim atenți la jocul lor și să nu fim luați prin surprindere.”

Absențele continuă pentru alb-vișinii! CFR Cluj nu se va putea baza pe jucătorul ce a înscris în partida precedentă la Craiova, El Kaddouri.

„Să sperăm că se va recupera cât mai repede posibil. Era un jucător important, în formă, dar din păcate trebuie să jucăm și fără el.”

Adrian Mutu o vrea pe Dinamo în Superliga!

Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo să fie puternică, întâlnim pe Dinamo acum într-o formă bună, vine după două victorii, e o echipă periculoasă.

Va fi un play-out combativ pentru toată lumea, se vor lupta toate echipele. Jucătorii ar trebui să fie motivați, contează cele 3 puncte care sunt în joc, jucătorii își dau seama că Dinamo trece printr-o perioadă bună și întâlnim un adversar periculos în acest moment”.

Briliantul” a jucat la Dinamo în perioada 1999-2000 și a fost director general în sezonul 2016-2017, atunci când se lupta pentru câștigarea campionatului!

Are o semnificație, normal, Rapid, Dinamo sunt echipe la care am activat, iar la Dinamo am fost și jucător, sunt meciuri speciale, întotdeauna când le-am întâlnit, mi-ar fi plăcut să-i întâlnesc înainte, atunci când nu erau așa în formă, e un meci greu.

Distanțele nu sunt atât de mari între echipe, atât în play-off cât și în play-out, am jucat ambele faze, 2-3 victorii legate te duc în sus, așa cum te duc în jos și 2-3 înfrângeri, toată lumea trebuie să fie atentă”.

Întreaga conferință de presă, înaintea partidei CFR-Dinamo !

 

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *