Zero fotbal, zero goluri. Remiza nimănui în duelul dintre Sepsi OSK și „U” Cluj

Universitatea Cluj nu a reușit să învingă la Sfântu Gheorghe o formație Sepsi OSK aflată în criză. Duelul din această după-amiază contând pentru etapa a 27-a a Superligii s-a încheiat nedecis, fără goluri, iar „studenții” lui Sabău pleacă cu un punct din această deplasare, ratând astfel o bună oportunitate de a urca pe loc de play-off.

Prima repriză dintre cele două formații care sunt angrrenaje în lupta directă pentru ultimul loc de play-off a fost una fără ocazii notabile, lipsită de intensitate și cu un joc extrem de fragmentat. Nici Sepsi, dar nici Universitatea nu a reușit să își creeze vreo situație notabilă de a deschide scorul, iar primele 45 de minute s-au încheiat cu un scor alb pe tabelă.

Jocul slab și fără orizont nu a adus niciun șut pe spațiul porții pentru ambele formații, dar și niciun corner nu a fost. Arbitrul Viorel Flueran a întrerupt foarte des meciul pentru faulturi.

Nu s-a schimbat nimic în primul mitan nici în prelungiri, iar rezultatul pauzei a fost 0-0.

Fotbalul puțin, antijocul și lipsa de ocazii notabile au lipsit cu desăvârșire în repriza a doua. Confruntarea a arătat mai degrabă ca un meci de liga a treia, nicidecum între două pretendente la play-off.

Shngura acțiune care a mai adus aminte că suntem totuși la un meci de primă ligă a venit în minutul 50, când Dumitrescu de la Sepsi a combinat cu Cosmin Matei și a centrat în careu, dar nici Safranko, nici Varga nu au prins cadrul porții.

Covăsnenii au cerut 11 metri in minutul 53, dar nici vorbă de penalty, mâna lui Roger fiind lipită de corp la reluarea lui Ștefănescu.

Meciul a fost unul extrem de modest, lipsit de intensitate, fără determinare din partea ambelor echipe.

Trupa lui Sabău ar fi putut da lovitura în prelungirile partidei, dar Daniel Popa a tratat superficial o fază la care a rămas singur cu portarul Dinu Moldovan și confruntarea s-a încheiat nedecis (90+3).

În urma acestei remize albe, Universitatea Cluj a acumulat 35 de puncte și se află pe locul 9 in clasament, la două diferență de ultimul loc care duce in play-off.

Etapa viitoare, „U” Cluj va juca intermediara cu Farul Constanța, miercuri, 28 februarie, de la ora 18:30, pe Cluj Arena.

Echipele de start:

Sepsi OSK: Moldovan – Oroian, Ciobotariu, Kecskes, Dumitrescu – Ninaj – Păun, Matei, Rodriguez, Ștefănescu – Safranko
Rezerve: Gedo, Tănasă, Ștefan, Kallaku, Oteliță, Aganovic, Rondon, Varga, Debeljuh, Varga
Absent: Niczuly (accidentat)
Antrenor: Bernd Storck

Universitatea Cluj: Gorcea – Chipciu, Masoero, Thalisson, Roger – Silaghi, Simion, Bic – Nistor – D. Popa, Anselmo
Rezerve: Iliev, Mitrea, Pițian, Oancea, Grobry, Fossati, Rus, Pănoiu, V, Gheorghe, Roguljic, M. Ilie
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Arbitru: Viorel Nicușor Flueran (Craiova) / A1: Mircea Orbuleț (București) / A2: Adrian Popescu (Craiova) / Arbitru VAR: Marcel Bîrsan (București) / Arbitru AVAR: Andrei Antonie (București) / R1: Iulian Dima (București) / Observator arbitri: Liviu Ciubotariu (Galați)

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *