Mutu, înaintea meciului cu CSU Craiova: „Consider că avem cel mai greu adversar posibil pentru prima etapă”

CFR Cluj va primi vizita în această seară, de la ora 20:00, a formației CSU Craiova, în cadrul primei etape din play-off-ul Superligii.

Adrian Mutu a prefațat jocul cu oltenii de la CSU și a susținut că CFR are cel mai greu adversar posibil pentru prima etapă.

„Suntem pregătiți pentru mini-campionatul care urmează. Știm că vor fi 10 finale și le vom aborda cu încredere în forțele noastre. Deși plecăm de pe locul al treilea, ne propunem să câștigăm fiecare meci și să vedem unde ne situăm la final.

Avem șanse la titlu, dar important e să ne concentrăm pe victorie în fiecare partidă

Craiova este o echipă puternică, de temut. Îi respectăm foarte mult și consider că avem cel mai greu adversar posibil pentru prima etapă.

Totuși, am încredere în jucătorii mei și sunt convins că vom reuși să obținem un rezultat pozitiv dacă vom fi concentrați și conectați pe tot parcursul meciului”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă.

Gruparea din Gruia ocupă locul 3 înaintea acestui joc, la startul play-off-ului, cu 27 de puncte, la unul de locul 2 ocupat de Rapid și la cinci de liderul FCSB.

Meciul va fi televizat de Digisport 1.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *