Corvinul Hunedoara – CFR Cluj: S-au pus la vânzare bilete pentru sferturile de finală ale Cupei României

Clubul Hunedorean a făcut în această dimineață anunțul mult așteptat de întreaga suflare Corvinistă: biletele pentru partida din sferturile de finală ale Cupei României dintre Corvinul și CFR Cluj, ce va avea loc pe 2 aprilie, de la ora 19:30, au fost puse în vânzare. 

Prețul unui bilet este de 30 de lei, iar acesta poate fi achiziționat atât online (se va anunța ulterior) cât și fizic, de la casele de bilete și casieriile puse la dispoziție de club.

Potrivit informațiilor exclusive, într-un record de timp de doar 4 ore de la deschiderea caselor de bilete, s-au vândut aproximativ 2000 de bilete!

Pentru a treia oară în istoria clubului, echipa de „sub furnale” va evolua sub lumina nocturnei! Pentru a se familiariza cu instalația de nocturnă, Corvinul va întâlni Gloria Buzău în data de 28 martie, în prima etapă a play-off-ului Ligii 2, începând cu ora 19:00.

Din informațiile ProSport, Mircea Lucescu și Ioan Andone vor da lovitura de start la partida din 2 aprilie, care se va disputa sub privirile a peste 10.000 de spectatori în tribunele arenei ”Michael Klein” din Hunedoara.

 FII PARTE DIN POVESTE!, a fost mesajul comunicat de clubul alb-albastru pe Facebook!

 

Alexandru Florea

Un simplu student pasionat de jurnalism sportiv, urmărind cu determinare fiecare oportunitate de a învăța și progresa. Îmi propun să aduc informații autentice și captivante din lumea sportului, contribuind la diversitatea și prospețimea jurnalismului!

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *