Varga e pus pe fapte mari la CFR și îi avertizează pe Șucu și Becali. Se anunță investiții mari în Gruia

CFR Cluj are parte de un sezon mult mai modest față de cum ne-a obișnuit, intrând în play-off abia de pe locul 3, în spatele lui FCSB și Rapid. Feroviarii au adoptat o strategie diferită în acest sezon, de reducere a bugetului de salarii și vânzare a mai multor jucători importanți pentru a se echilibra financiar.

Cu toate acestea, patronul Varga e pus pe fapte mari și a anunțat că din vara următoare clubul va face investiții semnificative pentru a-și ridica nivelul și pentru a obține rezultate de succes atât în competițiile interne, cât și în cele europene. Varga a subliniat dorința de a crea o echipă puternică și de a atinge obiective ambițioase în Europa, așa cum s-a întâmplat în trecut.

„De la vară discutăm despre altceva. Intrăm cu investițiile pentru a crea o echipă de forță, care să ne ofere satisfacții și în Europa, cum s-a mai întâmplat. În acest moment suntem la luptă, dar ne dorim să ridicăm nivelul. Am vrut să echilibrez clubul”, a spus Varga, potrivit Prosport.

CFR nu are datorii față de angajați 

Varga a dezmințit informațiile conform cărora mai mulți angajați din cadrul clubului nu și-ar mai fi primit salariile de 6 luni. Concret, patronul a susținut că acest lucru nu poate fi posibil, în contextul în care gruparea ardeleană se află sub monitorizare UEFA. 

În ceea ce privește informațiile referitoare la salariile neplătite ale angajaților clubului, Varga a negat aceste acuzații, menționând că este imposibil ca CFR Cluj să acumuleze datorii pe termen lung având în vedere monitorizarea regulată a clubului de către UEFA. Acesta a explicat că, deși există unele restanțe, acestea sunt gestionate în mod corespunzător și sunt parte a procesului de echilibrare financiară a clubului.

„Am văzut că se scriu prostii, că nu plătesc salariile de șase luni. Cum să nu plătesc de șase luni, când ești monitorizat de UEFA la fiecare trei luni? În 31 ianuarie eram la zero datorii. Cum să acumulez datorii de șase luni? O singură lună avem restanță, dar asta nu înseamnă că ai probleme, e un echilibru pe care fiecare club și-l reglează cum poate, a mai spus Varga. 

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *