CFR Cluj a debutat 6 juniori din academie în amicalul cu Unirea Dej

CFR Cluj a disputat sâmbătă, 23 martie, un amical împotriva divizionarei a doua Unirea Dej. Trupa lui Mutu s-a chinuit împotriva elevilor lui Dragoș Militaru și s-a impus, la limită, cu scorul de 1-0.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Daniel Bîrligea, în minutul 55 al jocului. Dejenii au încercat să egaleze în mai multe rânduri, însă gruparea de Liga a 2-a nu a reușit să fructifice și să restabilească egalitatea. Gruparea din Gruia s-a menținut la cârma jocului și la conducere pe tabelă până la finalul partide.

Scorul a contat mai puțin pentru CFR Cluj, deoarece Mutu a trimis în teren 6 juniori din academia clubului pentru a-i vedea la treabă. Este vorba de Radu Alexandru, Alberto Cimpoeșu, Paul Ciupei, Răzvan Gligor, Alex Nădășanu și Darius Salak.

Mai mult, juniorul Radu Alexandru, căpitanul grupei U17, a purtat banderola de căpitan și la prima echipă.

În prezent, CFR Cluj se află pe locul 4 în Superligă, cu 27 de puncte, la opt puncte distanță de liderul campionatului, FCSB.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *