Petrescu, impresionat de primirea fanilor la revenirea la CFR: „Mă bucur, chiar nu mă așteptam. Aici m-am simțit mereu ca acasă”

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, nu a vrut să își aroge vreun merit în victoria pe care echipa sa a obținut-o duminică seara, 5 mai, cu Rapid București, scor 3-2. Acesta a precizat că nu a avut timp să facă prea multe și a încercat să mențină echipa care a câștigat.

Bursucula susținut că a fost extrem de impresionat de modul cum l-au primit fanii din Gruia, strigându-i numele și aplaudându-l la scenă deschisă.

„Nu am avut timp să fac ărea multe, am încercat să mențin echipa care a jucat și câștigat, la fel și sistemul de joc, mi se pare normal. Echipa a câștigat trei meciuri la rând acum. Avem spirit. Poate că lipsește ceva pe banca de rezerve să îi putem înlocui pe Bîrligea și Otele.

Chiar nu înțeleg cum nu au câștigat niciun meci, i-am văzut la televizor cu FCSB, Craiova și Farul. Au o echipă foarte bună, dar nu au reușit să câștige. Dacă am marcat trei goluri e clar că meritam să câștigăm, păcat că nu l-am marcat și pe al patrulea. Sper să ajut echipa să meargă în Europa, asta e cel mai important. Îmi pare rău că am luat două goluri, au fost frumoase, al doilea din lovitură liberă a fost fantastic, nu aveai cum să te apari la așa ceva.

Într-un an de zile e primul galben pe care îl primesc, în Coreea nu am luat niciun galben, nici nu am avut de ce să protestez. Astăzi m-au supărat câteva lucruri, dar am greșit și eu„, a declarat Petrescu, în conferința de presă după meci.

„Aici m-am simțit mereu ca acasă”

„Parcă niciodată nu am fost așa aplaudat, cred că nu am fost apreciat pentru ce am făcut. M-am bucurat enorm pentru că aici m-am simțit mereu ca acasă. Eu iubesc toți fanii. Mă bucur pentru această primire, chiar nu mă așteptam, a fost una extraordinară. Mă bucur că i-am făcut pe fani fericiți, iar acum vreau să mă relaxez puțin pentru că nu a fost ușor pentru mine. O victorie îți dă moral și sper să câștigăm și următoarele două meciuri”, a precizat antrenorul CFR-ului, despre primirea fanilor la revenirea în Gruia.

Etapa viitoare, CFR se va deplasa pe Arena Națională pentru confruntarea cu campioana FCSB, sâmbătă, 11 mai, de la ora 20:00, în penultima etapă a play-off-ului, iar în ultima etapă va primi vizita Farului Constanța, sâmbătă, 18 mai, de la ora 18:00.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *