CFR Cluj joacă ultimul meci din acest sezon. Feroviarii vor juca într-un echipament special

CFR Cluj va primi vizita în această seară vizita formației Farul Constanța, de la ora 21:00, în ultimul joc care va trage cortina peste acest sezon competițional 2023-2024.

Feroviarii vor să obțină cel puțin un punct în fața trupei lui Hagi pentru a obtine calificarea în preliminariile Conference League.

Dac Petrescu privește acest ultim meci cu maximă seriozitate și așteaptă un meci bun din partea echipei sale, care să asigure prezența „alb-vișiniilir” în următorul sezon al cupelor europene.

„Eu un meci foarte important pentru noi. E clar că ne doream să nu mai avem acest meci cu presiune.

Din păcate rezultatul de la Constanța a fost incredibil (n.r. – Farul – CS U Craiova 3-3), eram asigurați de locul al doilea.

E clar că și Farul are presiune, un loc în plus în clasament asigură niște bani, iar pentru noi locul al doilea ar fi extraordinar. Aduce o calificare sigură în cupele europene, fără un joc de baraj.

Un egal sau o victorie ne aduce calificarea în cupele europene. CFR Cluj are nevoie să fie în Europa din nou și să facă rezultate”, a declarat antrenorul formației din Gruia.

Confruntarea dintre CFR Cluj și Farul Constanța este programată sâmbătă, 18 mai, de la 21:00, pe arena din Gruia.

Meci într-un echipament special pentru CFR 

CFR Cluj va juca în această seară în tricouri speciale realizate pentru a marca 20 de ani de la promovarea echipei în Liga 1. Gruparea feroviară a promovat în 2004 pe prima scenă a fotbalului românesc.

„L-am purtat cu mândrie în 2004, când am promovat în Liga 1, iar acum, după 20 de ani, ne-am dorit să recreăm tricoul în care am făcut primii pași spre succes.

Fie că sunteți colecționari sau doar vă doriți să vă amintiți cu drag de acest eveniment, vă așteptăm mâine, începând cu ora 18:00, la FanShop-ul de la Tribuna 2 pentru a vă achiziționa tricoul nostru aniversar”, a anunțat clubul.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *