Iuliu Mureșan, după returul barajului Hermannstadt – „U”: „E cea mai frumoasa înfrangere din cariera mea”

Președintele clubului FC Hermannstadt, Iuliu Mureșan, a fost entuziasmat după ce echipa sa a rămas în Liga 1 și s-a impus în fața Universtății Cluj, scor 1-2 la general.

„Îi respect pe cei de la U Cluj, le-am spus la băieți continuați voi lupta. Știam că meciul va fi greu, e oboseală acumulată. Felicit echipa și îl felicit pe Miriuță pentru treaba facută. E cea mai frumoasă înfrângere din cariera mea.

Eu m-aș bucura sa rămână Vasile Miriuță. Noi acum mergem la o petrecere la un restaurant din Sibiu. Eu cu Răzvan Zamfir rămânem. Vor apărea in zilele următoare niște nume de jucători, dar totul depinde de buget„, a declarat Mureșan la DigiSport.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

One thought on “Iuliu Mureșan, după returul barajului Hermannstadt – „U”: „E cea mai frumoasa înfrangere din cariera mea”

  1. Mircea iunie 12, 2019 at 6:36 pm

    Sa ti crape ficatu grasule

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *