Boiciuc, precaut înaintea jocului cu Călărași:” Nu mă uit că adversarii sunt jos în clasament, va trebui să luptăm”

Universitatea Cluj încheie sezonul regular cu Dunărea Călărași, duminică de la ora 11:30. În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu formația clasată pe locul 18 în Liga 2, vârful lui ”U”, Alexandru Boiciuc, s-a arătat precaut în ceea ce privește o victorie sigură a clujenilor.

„Este un meci foarte important pentru că avem nevoie să acumulăm cât mai multe puncte și îl voi trata serios, la fel ca și pe celelalte. Nu mă uit că echipa este mai jos în clasament, va trebui să luptăm și să demonstrăm că merităm să fim pe locul în care suntem.”, a spus Boiciuc.

„Nu cred că-mi influențează în vreun fel percepția faptul că adversarul a luat multe goluri, ci pentru mine ca atacant îmi dă mai multă motivație, sunt mereu dornic să marchez cât mai mult și cu siguranță asta voi încerca să fac.”, a mai precizat vârful studenților

De asemenea, Boiciuc a explicat și o situația mai dificilă din familia sa în momentul în care a izbucnit războiul din Ucraina.

„Primele zile când a început războiul am fost puțin supărat fiindcă soția mea este din Ucraina și a trebuit să găsesc o soluție prin care să-mi aduc familia aici, însă m-a ajutat și clubul și am reușit să rezolvăm foarte rapid situația. Acum aceasta e cu mine, m-am liniștit și pot să mă concentrez 100% la jocuri.” a afirmat Boiciuc.

Alexandru Boiciuc are în acest sezon 5 goluri și alte 3 pase de gol în cele 15 meciuri bifate din campionat.

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *