„U” Cluj nu vinde bilete astăzi la standul clubului din Iulius Mall

FC Universitatea Cluj informează în această dimineață că nu vor fi vândute bilete la standul clubului din Iulius Mall în ziua meciului.

„Știm că în fiecare zi de meci fibrilațiile cresc firesc în intensitate pe măsură ce se apropie ora de start, cu atât mai mult astăzi, când avem ocazia, împreună, să facem un prim pas atât de așteptat spre revenirea în “elită”.

Până să ne reunim pe Cluj Arena, pentru manșa tur a barajului de promovare / menținere în Liga 1, contra FC Hermannstadt, vă anunțăm că astăzi NU VOM VINDE BILETE LA STANDUL CLUBULUI DIN IULIUS MALL, așa ca vă așteptăm la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 11:00. Desigur, tichetele sunt disponibile și online, cu un simplu click pe link-ul atașat ➡️ https://www.fcuniversitateacluj.ro/bilete-meci„, arată oficialii clubului.

Meciul va începe astăzi la ora 18:00, iar returul va avea loc miercuri, 12 iunie, la Sibiu.

Foto Silviu Cristea.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *