UPDATE. BARAJ ”U” – Sibiu! Toate informațiile pe Sportul Clujean!

UPDATE

Ora 16.30: La stadion, pe peluza troneaza un banner imens:

Ora 16.00: S-a pornit in mars spre Cluj Arena. Circa 2000 de fani.

Ora 15.00. Atmosfera e incendiară.

ORA 14.30. Se adună galeria lui ”U” la terasele de la Bvd Eroilor.

A venit ziua cea mare!

Clujul se bucură de un meci special la care se anunță peste 15.000 de spectatori. Este vorba de mecul tur din barajul U Cluj-Hermannstadt Sibiu, duminică, 9 iunie, ora 18.00, Cluj Arena. Returul are loc miercuri, la 18.00, la Sibiu, pe un stadion cu o capacitate mult mai mică, circa 5000 spectatori.

Conform unor surse din clubul universitar peste 14.000 de bilete s-au vândut până astăzi la acest meci.

Universitatea se află în an Centenar, clubul împlinește 100 ani de la înființare și după 3 ani în care a luat-o de jos, din Liga a 4-a, a urcat încet dar sigur și acum este la doar două meciuri de o promovare foarte așteptată. Dacă s-ar întâmpla atunci la Cluj am avea anul acesta derby local cu campioana României, eterna rivală CFR Cluj.

Sibiul vrea să evite retrogradarea. În conducerea orașului de pe Cibin se află doi mari rivali ai lui ”U„, președintele Iuliu Mureșan și directorul sportiv, controversatul Zamfir.

O echipă de trei jurnaliști de la siteul Sportul Clujean va acoperi pe toata durata zilei aceste mare meci care începe cu o fiesta si un marș al suporterilor de la ora 14.00 pe Bvd. Eroilor.

Revenim cu text, foto, video!

sportulclujean

Learn More →

2 thoughts on “UPDATE. BARAJ ”U” – Sibiu! Toate informațiile pe Sportul Clujean!

 1. Flaviu C iunie 9, 2019 at 8:24 am

  Aștept de la voi pe viitor să încercați să pătrundeți în intimitatea clubului U, deoarece în ultimul an am observat o lipsă de comunicare alarmantă. De exemplu ce se întâmplă cu Takacs, cât de gravă este accidentarea lui? Poate i-au tăiat piciorul între timp și noi nu știm, poate nu mai este la U, cine știe ?

  Răspunde
  1. sportulclujean iunie 9, 2019 at 8:40 am

   Vom verifica situatia lui Takacs si vom incerca sa patrundem mai mult in intimitatea cluburilor din Cluj, nu numai a lui U Cluj.

   Va multumim

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *