Cine suntem și ce vrem?

Siteul Sportul Clujean.ro se lansează astăzi oficial în mediul online.

Acesta este rezultatul pasiunii pentru sport a doi jurnaliști clujeni.

Scopul: să fiți informați cât mai complet despre acest domeniu iubit.

Vom scrie despre toate sporturile din Cluj-Napoca, cu precădere despre cele două echipe de fotbal, CFR Cluj, campioana României și Universitatea Cluj, una din cele mai iubite cluburi din România.

Clujul are sporturi de sală iubite, ca baschetul, dar are și multe alte sporturi vitregite.

Vom publica reportaje, portrete inedite de sportivi si oameni de sport dar si investigații. Nu toate merg bine în zona de sport.

Sportul Clujean va pune accent pe materiale proprii, analize și mai puțin pe zona de știri, mai ales în perioadele estivale. Nu vom neglija nici articolele despre istoria sportului.

Ne propunem să ajungem siteul sportiv numărul 1 în Cluj-Napoca într-un timp rezonabil.

Cei doi jurnaliștii de mai jos sunt fondatori cu drepturi egale a siteului.

Echipa Sportul Clujean:

Tiberiu Fărcaș, 48 de ani, din care 24 de ani de presă, editor-coordonator al siteului. A publicat două cărți, una despre derbyul U vs CFR, alta despre istoria presei clujene, are 4000 de articole scrise. Pregătește două cărți despre fotbal, din care una despre „U”. Deține și singurul site de cultură din Cluj-Napoca, clujulcultural.ro, în regim de freelancer. În trecut a fost unul din fondatorii stiridesport.ro. Membru al Asociației Profesioniștilor din Presă Cluj (APPC).

Vasile Manu, 30 ani, reporter, este fiul regretatului jucător din anii 80, Manu de la U, CFR Cluj și FC Baia Mare. Manu jr. este un cunoscut blogger clujean dar si ziarist de 6 ani, când a lansat siteul generalist eClujeanul.ro. Membru al Asociației Profesioniștilor din Presă Cluj (APPC).

Vasile Manu

Finanțare:

Ea a aparținut celor 2 fondatori atât strict financiar cât și prin munca zilnică depusă. Siteul vizează consolidarea rapidă pe plan local. Vindem publicitate din start, de acest aspect se ocupă deja o regie de publicitate. Ziariștii nu au legătura cu publicitatea dar pot fi contactați pentru a îndruma posibili clienți spre regia de resort. Publicația funcționează în regim de freelancing fără un finanțator în afara celor doi ziariști care l-au fondat.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *