Dan Petrescu, dezamăgit de eșecul cu Slavia: „Au câștigat fără a avea vreo ocazie. Ei sunt favoriți la calificare, dar mergem la Praga să ne jucăm șansa”

Antrenorul Dan Petrescu a fost extrem de supărat pentru înfrângerea suferită de CFR Cluj marți, 20 august, pe teren propriu, cu Slavia Praga, scor 0-1, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor.

Suntem foarte dezamăgiți, în prima repriză Slavia a jucat foarte bine și au înscris un gol ciudat. Nu îmi aduc aminte de o ocazie a lor, noi am avut două clare în prima parte prin Țucudean, Suntem dezamagiti de acest rezultat, Slavia a avut posesia, dar nu și ocaziile. Știm este marea favorită, dar noi ne vom juca șansa.

Nu țin minte ca Arlauskis să fi apărat vreun șut, asta mă deranjează foarte tare. La un asemenea nivel nu poți avea atât de multe ocazii clare și să nu înscrii. La nivelul acesta nu ai voie să faci asemenea greșeli. Dacă marcam golul din penalty sunt convins că și câștigam. Nu o să dau în Omrani și nu o să îl critic.

Stanciu a jucat foarte bine, toți jucătorii lor sunt foarte buni. Lotul lor e fantastic. Mă oftic foarte mult că nu au avut nicio ocazie clare și au câștigat„, a declarat, supărat, tehnicianul din Gruia.

Despre primul meci cu VAR

Dacă am avea arbitrajele astea ce bine ar fi. Nu am ce să reproșez arbitrajului, a fost excelent„, a precizat „Bursucul”.

Petrescu: „Ei au bătut cu 1-0 fără nicio ocazie, doar cu posesie”

Bine că am adus fotbalul european, am adus și imnul, am adus și grupe. Ar fi bine să mai auzim imnul acesta, dar e păcat de rezultatul acesta. Ei au bătut astăzi cu 1-0 fără nicio ocazie, cu posesie și atât„, a declarat antrenorul Dan Petrescu.

Returul din play-off-ul Ligii Campionilor va avea loc miercuri, 28 august, la Praga, iar CFR are nevoie de o nouă minune pentru a accede în grupele celei mai titrate competiții inter-cluburi din lume.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *