Spectacol sârbesc oferit de Partizan Belgrad în primul meci al turneului de baschet „League of the 4”

Una dintre cele mai formații formații din baschetul european, Partizan Belgrad, a câștigat de o manieră categorică prima semifinală a turneului amical „League of the 4”, după ce s-a impus cu scorul de 77-60 împotriva grupării muntenegrene Mornar Bar.

Mornar Bar

În fața a doar câteva sute de spectatori, sârbii de la Partizan au început entuziasmant partida de pe parchetul Sălii Polivalente BT Arena și au încheiat primul sfert cu scorul de 21-14.

Trupa pregătită de italianul Andrea Trinchieri a continuat să domine și actul secund al meciului și a intrat la pauza mare cu un avantaj de 11 puncte pe tabelă (41-30).

Sfertul trei al meciului s-a desfășurat sub aceeași notă, fiind dominat de sârbi, intrând în ultimul act cu 20 de puncte diferență (59-39).

Gruparea din Belgrad a continuat spectacolul sub panou și în ultimele 10 minute ale confruntării, impunându-se la final cu scorul de 77-60 și avem prima finalistă a turneului.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *