U-Banca Transilvania a început cu dreptul noul sezon competițional

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania a început cu dreptul noul sezon competițional 2019-2020, după ce s-a impus miercuri, 2 octombrie, în deplasare, în Kosovo, împotriva formației K.B. Rahoveci, scor 73-98, în primul meci din FIBA Europe Cup.

Alb-negrii au început în forță partida din Kosovo și s-au instalat la conducere pe tabelă încă din debutul meciului, primului sfert a fost castigat cu un avantaj net superior pentru clujeni, scor 14-22.

În sfertul secund, U-BT Cluj a continuat să domine și să controleze jocul, astfel că la pauza mare avantajul pentru oaspeți a crescut considerabil (28-46).

Rahoveci nu a avut sorți de izbândă în partea a doua, oaspeții au dominant autoritar confruntarea care le-a asigurat o victorie facilă pentru un retur linistit miercuri, 9 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Meciul a fost transmis LIVE pe Youtube:

În cazul în care, cel mai probabil, va trece de formația din Kosovo, U-Banca Transilvania va evolua în grupa G a FIBA Europe Cup, din care mai fac parte formațiile Sodertalje (Suedia), BC Balkan (Bulgaria) şi Enisey Krasnoyarsk (Rusia).

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *