CFR Cluj s-a impus în meciul cu Rennes și e la un pas de primăvara europeană

Campioana României, CFR Cluj, s-a impus, în deplasare, cu scorul de 1-0 în meciul cu gruparea franceză Rennes, în etapa a 3-a a grupelor Europa League, grație golului reușit de Ciprian Deac și e la un pas de primăvara europeană.

Lucrurile s-au complicat pentru francezi încă din debutul meciului, Mendy a fost eliminat în minutul 5, iar feroviarii clujeni au deschis scorul în minutul 9 prin Ciprian Deac cu un șut plasat din marginea careului.

Rennes a ratat un penalty în minutul 28 al partidei prin Niang, iar trupa lui Petrescu a reușit să reziste atacurilor ofensive ale francezilor.

În debutul reprizei a doua, Rennes a rămas în 9 oameni după în eliminarea lui Camavinga în minutul 46.

Clujenii au rezistat cu brio până la final asalturilor ofensive ale francezilor, obținând astfel o victorie importantă care o apropie mai aproape de primăvara europeană.

CFR ocupă locul 2 în grupa E a Europa League, cu 6 puncte, la un punct de liderul Celtic.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *