Petrescu, dezamăgit după victoria chinuită a CFR-ului pe terenul lui Rennes în Europa League

Tehnicianul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost extrem de dezamăgit la finalul meciului câştigat de echipa sa cu 1-0 pe terenul formaţiei Rennes, un succes chinuit în care francezii au evoluat cu doi oameni în minus.

„Am început bine, am avut ocazia cu Traore, eliminarea, am marcat pentru 1-0. Am avut apoi niște ocazii uriașe ale lui Djokovic și Deac, în prima repriză. În repriza a doua, după ce au luat ei al doilea roșu, nu am mai ajuns la poartă, nu am mai avut niciun șut. Am făcut și schimbări ofensive.

Victoria nu cred că e meritată. În fotbal nu meriți mereu să câștigi. Eu sunt supărat pe jucători, mie nu mi-a plăcut ce am văzut. Numai norocul a făcut să câștigăm”, a spus Petrescu pentru DigiSport.

Petrescu: Dacă jucăm la fel, luăm 10 goluri

CFR Cluj este pe locul 2 în Grupa E, cu 6 puncte, cu unul mai puțin decât liderul Celtic. Chiar dacă șansele la primăvara Europa League par mari, „Bursucul” anunță că, dacă feroviarii vor avea aceeași evoluție palidă din meciul din Franța, nu vor obține calificarea.

„Dacă jucăm așa în următoarele trei meciuri, facem zero puncte, facem zero goluri și luăm 10 goluri. Nu avem nicio șansă dacă jucăm mai ales cum am jucat în repriza a doua”, a adăugat Petrescu.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *