U Cluj s-a predat greu în fața campioanei Arcada Galați

„Studenții” au fost aproape să producă una dintre surprizele campionatului, fiind aproape să fure un punct Arcadei. S-a terminat 1-3 pentru gălățeni, care au convins în doar două seturi.

Pornită clar cu șansa a doua, U Cluj s-a ținut tare în primul set, pe care l-a condus aproape în totalitate și l-a adjudecat după prelungiri, 28-26.

Galațiul s-a trezit în următoarele două seturi, pe care le-a câștigat cu ușurință la 17 și 16, cu Bissette, Klapwijk și Terzic în mare formă.

Elevii lui Romeo Lotei au avut o trăsărire de orgoliu în ultimul set, în care au condus chiar și la patru puncte diferență, 6-2. Arcada a reușit egalarea la 12, după care s-a aflat în controlul jocului până la final și a câștigat actul cu 25-21.

În urma acestei victorii, campionii revin pe primul loc până la meciul celor de la Dinamo București, în vreme ce U Cluj rămâne pe 9, cu două puncte acumulate.

Vlad Negrean a fost și de această dată cel mai eficient clujean, cu 24 de puncte, urmat de Csaba Nagy (13), Marius Șoloc (7), Natan Savan (6 și 3 blocaje), Ștefan Someșan (4), Filip Constantin (2) și Cătălin Neag (1).

Din tabăra Arcadei au excelat Niels Klapwijk cu 24 de puncte, Milos Terzic (13), Julian Bissette (10 și 3 blocaje), Krasimir Georgiev (5), Kristo Kollo (4), Silmar de Almeida (4), Marian Bala (3) și Jose Manuel Carrasco (3).

Bucsi Krisztian

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *