Victorie în ultimul meci din 2019! U Cluj acumulează primele puncte în Liga Florilor

Cel mai important meci de până acum pentru „studente” s-a terminat cu victorie, 23-21 în fața Rapidului. Elevele lui Alin Bondar acumulează astfel primele puncte după 10 înfrângeri la rând.

Ambele echipe au început tare în apărare, scorul după șase minute fiind 2-1 pentru clujence. Rapidul s-a menținut aproape până la 7-5, după care Rebeca Necula (2 reușite) și Macarena Gandulfo au dus-o pe „U” la cinci goluri diferență, 10-5.

Rebeca Necula, autoare a 5 goluri împotriva Rapidului

Până la pauză jocul ofensiv al gazdelor a fost foarte bun, acestea marcând 15 goluri și i-au permis Rapidului să înscrie doar de 8 ori.

Giuleștencele nu s-au dat bătute și au marcat de trei ori consecutiv după revenirea de la vestiare (15-11), pentru ca mai apoi să se apropie la un singur gol, 17-16.

Finalul de meci a fost încins, cele două echipe fiind la egalitate în minutul 57, scor 21-21. Ana-Maria Dumitrașcu a fost eliminată două minute, iar Larissa Araujo a transformat aruncarea de la 7 metri obținută, pentru ca un minut mai târziu Diana Lazăr să închidă jocul cu reușita sa de la distanță.

S-a terminat 23-21 pentru U Cluj care acumulează astfel primele puncte în această ediție a Ligii Florilor și vine la o singură lungime de AHCM Unirea Slobozia, ocupanta locului 12, poziție ce asigură prezența la baraj.

U Cluj: Țăgean, Prodan – portari; Necula 5 goluri, Gandulfo 5, Chintoan 4, Araujo 3, Moraru 2, Boian 2, D. Lazăr 2. Antrenor: Alin Bondar

Rapid: Arghir, Nanu – portari; Boljevic 5 goluri, Livrinikj 4, Ș. Lazăr 4, Carabulea 4, Trifan 2, Preda 2. Antrenor: Carmen Amariei

Bucsi Krisztian

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *