Corespondență din Japonia. România, învinsă categoric de Suedia în al doilea meci din Main Round și a ratat orice șansă de a termina în primele 8

Echipa națională de handbal feminin a României a fost surclasată categoric de reprezentativa Suediei, scor 22-34 (9-14), în al doilea meci din Main Round, penultimul la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Japonia.

Suedezele au început în forță confruntarea cu România și s-au dus la 4-0 după o serie de greșeli în defensivă și lipsa de eficacitate în atac a României. În minutul 6, Cristina Neagu a ratat primul 7 metri al turneului, până atunci având procentaj de 100% la loviturile de la 7 metri. Anetei Udriștoiu a marcat primul gol pentru România în minutul 7, iar Crina Pintea a marcat și ea imediat pentru 2-4. Neagu a mai avut două finalizari, una în bară și cealaltă apărată de portar, înscriind de două ori, ambele din 7 m.

Echipa României a suferit mult și nu a dat randament în ofensivă, având multe pase gresite, puțină luciditate și viteza. Pristavita s-a zbatut, a încercat, dar nu este încă la nivelul lui Neagu de viziune ca și conducătoare de joc. În apărare, România a alternat momentele bune cu momente mai puțin bune.

Prima parte s-a încheiat cu Suedia la conducere, 9-14, dominată categoric de scandinave.

În partea a doua, „tricolorele” pregătite de Tomas Ryde nu au reușit nimic și au făcut greșeli în lanț, în timp ce suedezele au zburat pe teren și au continuat să domine partida.

Evoluția României a fost una chinuitoare, fără orizont, blazată și lipsită de determinare, iar rezultatul 22-34 spune totul despre această partidă.

România a fost încurajată în meciul cu Suedia de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Japonia de o galerie numeroasă, care a desfășurat un tricolor uriaș.

Corespondență din Japonia: Sebastian Nerțan

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *