Silvășan, după victoria lui U-BT Cluj cu Oradea din FIBA Europe Cup: „A fost un meci la fel cum sunt toate disputele cu ei, au o echipă cu multă calitate, au ambiție și mândria de a fi campionii României”

După un prim sfert ezitant în confruntarea cu CSM CSU Oradea din prima etapă a fazei secunde a grupelor FIBA Europe Cup, U-Banca Transilvania a revenit în joc în sfertul secund și a preluat conducerea. Gazdele nu au mai cedat avantajul și au continuat să se mențină la timona jocului până la final.

Alb-negrii s-au impus cu 81-76 (17-23, 28-13, 20-17, 16-23), iar următorul meci oficial va fi tot în compania campioanei României, sâmbătă, 14 decembrie, la Oradea.

Iată concluziile lui Silvășan după acest meci:

A fost un meci la fel cum sunt toate disputele cu Oradea. Ei au o echipă cu multă calitate, au ambiție și mândria de a fi campionii României. Îi felicit pe jucători pentru victorie, mai ales după începutul mai puțin fericit de meci pe care l-am avut. În primele cinci minute parcă nu ne-am gândit că partida va fi atât de intensă.

Orădenii ne-au arătat că trebuie să depunem efort pentru a câștiga. Până la urmă, victoria este victorie. Avem 1-0 în această grupă. Toate meciurile vor fi dificile și disputate, sunt adversari dificili.

Ne dorim să ne calificăm, vom analiza mâine partida care putea fi mai bună din punctul nostru de vedere. Vom vedea ce este de făcut până sâmbătă, când ne reîntâlnim cu orădenii. Vrem să câștigăm și acel joc„, a declarat antrenorul Mihai Silvășan într-o conferință de presă la sfârșitul partidei.

A fost un meci dificil. De fiecare dată este așa când jucăm cu Oradea. Publicul ne-a ajutat mult în această seară. De asemenea, cei care au intrat de pe bancă au făcut o treabă excelentă. Kuti a făcut un meci foarte bun, la fel și Calnicenco. Așa am putut să ne facem jocul și să câștigăm. Fiecare întâlnire cu Oradea va fi dificilă. Felul cum ne pregătim nu ne permite să ne panicăm. Încă din vară am învățat cum să abordăm situațiile grele din timpul partidelor. Avem încredere unul în celălalt, la fel și antrenorul are multă încredere în noi„, a susținut și jucătorul Patrick Richard.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *