INTERVIU – Alex Chipciu s-a alăturat CFR-ului în cantonamentul din Spania: „Voi încerca să ajut echipa să obțină performanță”

Noul mijlocaș al CFR-ului, Alexandru Chipciu, s-a alăturat lotului condus de Dan Petrescu în cantonamentul din Spania și speră să reintre în formă pentru viitoarele partide ale formației din Gruia.

Acesta a acordat și un interviu pentru site-ul oficial, în care a vorbit despre motivele pentru care a ales să semneze cu gruparea vișinie, despre suporteri, Dan Petrescu și obiectivele pe care le are.

„Mă simt motivat, sincer am fost și emoționat când am interacționat cu jucătorii, cu echipa, cu staff-ul și sunt pregătit pentru meciurile pe care le vom avea de jucat.

Analizând ofertele pe care le-am avut, CFR a atins toate punctele care mă interesau pe mine, în principal familia, pentru că îmi era foarte greu să plec departe cu familia, cu patru fete, iar Clujul mi se pare echipa unde m-aș putea integra cel mai bine, orașul e foarte frumos, într-adevăr erau oferte mult mai bune din Turcia, dar analizând toate punctele am decis că CFR Cluj este echipa perfectă, jucând și în Europa„, a declarat Alex Chipciu, noul mijlocaș al feroviarilor.

„Salariul pe care îl mai aveam de luat de la Anderlecht, era o sumă importantă, am renunțat la el ca să am posibilitatea de a juca și de a simți din nou bucuria fotbalului. Dacă nu joci pentru tine ca și persoană nu te simți foarte bine”, a mai precizat Chipciu.

Despre Dan Petrescu

„Colaborarea cu Dan Petrescu o văd ca pe o provocare frumpasă, la modul că am auzit foarte multe lucruri bune despre dumnealui, toată lumea știe că este un antrenor foarte bun și cred că ca și stil de antrenor e un stil care mie îmi place, am avuut antrenori comparabili ca și stil și m-am simțit foarte bine”, a spus mijlocașul.

Obiectivele la CFR Cluj

„Nu m-am prea gândit la obiective personale de-a lungul timpului, adică la modul am ales să vin aici ca o parte din mecanismul care deja e în funcțiune și nici nu sunt tipul de jucător să dau 20 de goluri. Vreau să fiu parte dintr-un mecanism și acest mecanism să meargă cu ajutorul meu mai bine”, a mai susținut acesta.

Mesaj pentru suporteri

Nu am fost genul care să promit sau să dau mesaje la modul de a crea așteptări și apoi să nu le onorez, pot să zic că voi face tot posibilul, mă voi antrena și voi fi 100% în fiecare meci pentru club, pentru oraș și pentru suporteri și voi încerca să ajut echipa să obțină performanță„, a încheiat acesta.

VIDEO

Alexandru Chipciu are 47 de meciuri în tricoul primei reprezentative și 6 goluri înscrise. În cariera sa, mijlocașul român a evoluat la echipe precum: Anderlecht, Sparta Praga, FCSB sau FC Brașov și a reușit să câștige de trei ori titlul în România, o dată Cupa și Supercupa României, de două ori Cupa Ligii, dar și campionatul și Supercupa Belgiei.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *