Bogdan Vintilă, antrenor FCSB, după eșecul de la Cluj: „Nu este meritată victoria CFR-ului, era mai echitabil un rezultat de egalitate”

Antrenorul FCSB-ului, Bogdan Vintilă, a declarat după înfrângerea suferită de echipa sa pe terenul CFR-ului, scor 1-0, duminică seara, 2 februarie, în Gruia, că un rezultat de egalitate era mai echitabil, iar feroviarii nu meritau victoria în această seară.

Vintilă a declarat că adversarul a fost unul mult prea agresiv, dar e un joc util din care echipa sa va avea multe de învățat.

„Foarte multe nu sunt de spus, am întâlnit o echipă puternică, am încercat să jucăm fotbal, dar din păcate starea terenului nu ne-a permis acest lucru. A contat și faptul că adversarul a fost foarte agresiv, foarte foarte agresiv, și chiar așa noi am reușit în anumite momente să ne creăm anumite situații de poartă, dar din păcate nu am reușit să marcăm. A fost un joc util din care avem foarte multe de învățat.

Am fost blocați de adversari că nu am dat niciun șut la poartă. Învățăm din fiecare meci, câte mai sunt, noi ne vedem de treabă, muncim, suntem încrezători. A fost un prim joc in care intamplator l-am pierdut.

Nu este meritată victoria CFR-ului, era mai echitabil un rezultat de egalitate.

Eu nu plec cu idei preconcepute, nu m-a deranjat delegarea dânsului (n.r. Istvan Kovacs), dar asta e viața, se poate să și greșeasca, mai greșim în viață, toți greșim.

Jocul nostru a avut de suferit și din cauza acestei maniere de arbitraj”, a declarat Bogdan Vintilă, antrenorul FCSB-ului, în conferința de presă de după meci.

CFR Cluj a câștigat duminică seara, 2 februarie, pe teren propriu, derby-ul cu FCSB, scor 1-0, prin golul reușit de Paolo Vinicius în minutul 79 și s-a distanțat la șapte puncte de principale urmăritoare, Craiova și Astra Giurgiu, respetiv la 8 puncte de adversara din această seară.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *