Dan Petrescu, după primul succes din 2020: „Victoria e logică, iar echipa care a meritat a câștigat jocul. M-au mulțumit toți jucătorii astăzi”

Antrenorul Dan Petrescu s-a declarat mulțumit de aportul elevilor săi în victoria obținută duminică, 2 februarie, în derby-ul cu FCSB, scor 1-0, iar „victoria e logică, a câștigat echipa care a meritat cel mai mult”.

Tehnicianul campioanei CFR Cluj și-a înțepat adversarii și a declarat în cadrul conferinței de presă că ei nu au niciun drept să vorbească de arbitraj cât timp nu au avut niciun șut pe spațiul porții.

„Mai bine de atât nu puteam să începem anul, primul meci oficial să îl joci cu FCSB care era cea mai în formă echipă, veneau după șapte victorii în deplasare, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată. Au un lot tânăr, valoros, am văzut toate meciurile lor amicale și eram impresionat de jocul lor. Terenul nu a fost in condiții excelente, ne-am antrenat numai pe el pentru că nu am avut unde altundeva.

Nu țin minte vreun șut pe poartă a celor de la FCSB, țin minte însă multe ocazii ale celor de la CFR. Victoria e logică, iar echipa care a meritat a câștigat jocul. M-au mulțumit toți jucătorii astăzi„, a declarat Petrescu, după victoria cu FCSB (1-0).

„Noi mai avem doar trei locuri libere pe lista UEFA pentru că au plecat mulți jucători care erau pe listă și trebuie neapărat să pun doi fundași, dar rămâne de văzut dacă Manea va fi pe listă, depinde de el cum se pregătește, dar nici soluția cu Burcă nu e rea„, a precizat „Bursucul”.

În pregătire toate echipele ne-au dat gol, am fost foarte supărat și cred că e prima data când câștig cu FCSB după ce am deschis scorul”, a mai precizat antrenorul CFR-ului.

Despre arbitraj

Arbitrul nu a greșit nimic, să îmi spună ei ce au greșit, au fost decizii corecte. Dacă tu nu ai nicio ocazie și niciun șut pe poartă și vorbești de arbitraj, înseamnă că nu știi ce e în curtea ta„, a mai susținut antrenorul.

Antrenorul CFR-ului a susținut că FCSB rămâne în continuare o candidată la titlu.

FCSB rămâne în lupta pentru titlu, ați văzut ce bancă au, au soluții foarte multe, au jucători foarte buni și siguri se vor bate la titlu pana la final”, a mai precizat acesta.

CFR Cluj va evolua etapa viitoare, sâmbătă, 8 februarie, la Mediaș, cu Gaz Metan, de la ora 20:00.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *