Un jucător format de academia U-Luceafărul Cluj a fost transferat de gruparea italiană Lecce

Clubul de fotbal FC Universitatea Cluj a vândut un tânăr jucător format în academia clubului la gruparea italiană US Lecce. Este vorba de Răzvan Pașcalău (16 ani).

Anunțul a fost făcut pe Facebook de impresarul Călin Sărmășan, iar alături de Pașcalău au mai ajuns la formația italiană și Rareş Burnete (AS Colţea Braşov), respectiv Cătălin Vulturar (UTA Arad).

Născut pe 5 mai 2004, Răzvan Pașcalău a reușit să înscrie pentru academia CS U-Luceafărul Cluj-Napoca peste 50 de goluri în toate competițiile de juniori, conform portalului frf-ajf.ro.

La Lecce se formează o adevărată colonie de jucători români, după ce săptămâna trecută a ajuns acolo și portarul Alexandru Borbei (17 ani) de la ASU Politehnica Timișoara și Romario Benzar sub formă de împrumut de la Viitorul.

US Lecce evoluează în Serie B din Italia și ocupă locul 4 în campionat, după două etape disputate. Formația este pregătiă de Eugenio Corini

Written by 

8 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, timp în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *