Ploaie de goluri la Huși. „U” Cluj avansează în optimile Cupei României după o victorie zdrobitoare cu ACS Husana

Clubul de fotbal al Universității Cluj a trecut de o manieră categorică de divizionara a treia ACS Husana Huși, în 16-imile competiției, pe stadionul „Municipal”, scor 2-8 (1-5), și a obținut calificarea în optimile Cupei României.

„Studenții” clujeni au deschis scorul două două minute joc, prin Cătălin Ștefănescu. Victor Dican a majorat diferența zece minute mai târziu cu o lovitură de cap în urma unui corner (12), iar atacantul israelian Idan Golan a înscris pentru 3-0 (16).

Clujenii au continuat să rămâne în ofensivă și să domine categoric partida de la Huși, iar spaniolul Sergio Ribeiro a înscris și el în minutul 27. Un minut mai târziu, pe un contraatac-fulger, hușanii au obținut un penalty, transformat de Agrigoroaei (28). Ribeiro a realizat „dubla” în minutul 37 cu o scăriță de efect peste portar și a stabilit scorul pauzei (1-5).

Alb-negrii nu le-au oferit nicio șansă gazdelor, iar Ștefănescu a profitat de o eroare în defensivă și a realizat și el dubla după pauză, la fel ca și Golan care a înscris pentru 1-7 cu un șut la colțul lung.

Cu zece minute înainte de final, când Dan Berci a fructificat o lovitură de colț pentru 1-8, iar hușanii au reușit și ei să înscrie golul doi prin Agrigoroaei și meciul s-a încheiat 2-8.

Următorul joc oficial pentru Universitatea Cluj va avea loc peste două zile, miercuri, 2 decembrie, de la ora 16:45, pe teren propriu, în restanța din etapa a 11-a, cu Farul Constanța.

Meciul de la Huși a fost transmis LIVE și poate fi urmărit aici.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

2 thoughts on “Ploaie de goluri la Huși. „U” Cluj avansează în optimile Cupei României după o victorie zdrobitoare cu ACS Husana

  1. Anonim noiembrie 30, 2020 at 3:23 pm

    Parcă accesul suporterilor în tribune era interzis. La aceast meci se vede clar că au fost suporteri, în jur de 150, dacă am numărat bine. Iar dorm în papuci cei de la Poliția Română?

    Răspunde
    1. sportulclujean noiembrie 30, 2020 at 3:35 pm

      da, iar

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *