Dezamăgire mare la Universitatea Cluj după eșecul cu CSM Galați: „Noi am crezut că e suficient să venim azi la sală pentru a câștiga meciul”

Universitatea Cluj a suferit un nou eșec în Liga Florilor, scor 25-31 (13-19) cu CSM Galați. „Studentele” au revenit pe locul 14 și au scos doar trei puncte împotriva nou-promovatelor în acest sezon!

La finalul partidei, directorul sportiv Sergiu Cacoveanu și jucătoarea Andreea Bărbos au oferit câteva declarații pentru FRH TV:

„Vreau să felicit în primul rând echipa din Galați, a fost net superioară, mai bună, mai determinată, mult mai prezentă în joc de la început până la final. Noi am crezut că e suficient să venim astăzi la sală pentru a câștiga meciul! N-am înțeles nimic din prima repriză , atitudinea noastră a fost de liga a doua azi.

Foarte multe nu sunt de spus, nu poți căuta scuze când te prezinți așa într-un meci de asemenea importanță. Sunt foarte dezamăgit! Am fost mândru de fete până acum, dar azi m-au dezamăgit aproape toate!

Galațiul s-a văzut încă de la încălzire echipa mai motivată, mai organizată, mai pragmatică și în timpul jocului, echipa mai bună per total. Arbitrajul a fost impecabil, vreau să-i felicit pe arbitrii.” (Sergiu Cacoveanu, directorul sportiv al „U” Cluj)

„Azi nu s-a văzut că jucăm precum o echipă”

„Ce se poate zice? Ne-a mers foarte rău apărarea, ne-am grăbit foarte mult pe atac. Sperăm ca mâine să facem un joc bun și poate să câștigăm cu Zalăul.

Trebuie să ne salvăm neapărat de la retrogradare și să jucăm mai bine, ca o echipă, pentru că azi nu s-a văzut deloc asta.” (Andreea Bărbos, extremă dreapta „U” Cluj)

Următorul joc pentru clujence are loc vineri (7 mai), de la ora 17.45 cu HC Zalău. Partida se va desfășura în Sala „Gheorghe Barițiu” din Turda.

Foto: captură YouTube FRH TV

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *