Avantaj de partea universitarilor clujeni după debutul seriei cu CSO Voluntari, din semifinalele LNBM: „Trebuie să fim mai buni în meciul al doilea”

U-BT Cluj-Napoca a deschis cu victorie seria din semifinalele LNBM împotriva formației CSO Voluntari, scor 88-83.

La finalul partidei, antrenorul Mihai Silvășan și pivotul Andrija Stipanovic au oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook a clubului clujean:

„Un meci început prost, mai ales în apărare am lăsat 44 de puncte până la pauză. Am început puțin timorați și ne era puțin frică de acest meci, pentru că niciodată nu este ușor să joci cu o echipă care nu are nimic de pierdut. Ei au venit aici fără doi jucători și de când am aflat această veste am încercat să fim concentrați doar pe meci, nu să ne gândim că ne va fi mai ușor, detaliu despre care s-a și văzut că nu se pune problema. Până la urmă e primul meci din semifinală, avem 1-0, asta e tot ce contează și trebuie să fim mai buni miercuri!

Ne-am bucura mult de spectatori, dar să nu vorbim încă de finală. Până acolo avem de câștigat încă două meciuri cu echipa din Voluntari, care este o trupă redutabilă. Trebuie luat fiecare meci în parte și să ne concentrăm pe el. Cred că și fanilor le e dor de baschet, să fie în tribună alături de noi și sperăm să primim un răspuns pozitiv din partea MTS și să putem organiza un meci cu suporteri cât mai repede!” (Mihai Silvășan, antrenor U-BT)

„Sper să fim mai relaxați în Meciul 2”

Stipe a încheiat cu 30 de puncte marcate, record stagional în campionatul României:

„Sunt foarte fericit că am câștigat acest prim meci al seriei. Cred că am fost puțin emoționați ca echipă, dar așa cred că trebuie să fie. Pe final am jucat inteligent și aruncările libere au făcut diferența, a fost un joc foarte greu și cu siguranță putem juca mai bine de atât. Sper ca din partida următoare să fim mai relaxați, trebuie să ne odihnim și să încercăm să conducem seria cu 2-0 de miercuri încolo.” (Andrija Stipanovic)

Meciul 2 al seriei are loc miercuri, 26 mai, tot de la ora 19.00 în BTarena.

Foto: Facebook U-BT Cluj-Napoca

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *