Campioana se mai și refuză. Alex Pașcanu nu mai vrea să audă de CFR Cluj și de campionatul românesc: „Vreau să rămân în străinătate”

Împrumutat de campioana României în liga secundă din Spania, fundașul central Alexandru Pașcanu nu mai vrea să audă de CFR Cluj și de campionatul românesc.

Pașcanu a ajuns în 2019 la Cluj, dar nu s-a acomodat în formația condusă la acea vreme de Dan Petrescu, fiind împrumutat la FC Voluntari, iar mai apoi la Ponferradina, grupare din liga a doua spaniolă.

“Deocamdată, am contract cu Ponferradina încă un an şi vreau să rămân acolo. Antrenorul mi-a dat multă încredere, asta m-a ajutat cel mai mult. Am venit după o perioadă grea în România, după CFR am fost la Voluntari, acolo am jucat. E un campionat foarte greu, liga a doua din Spania, poate că multă lume nu ştie asta. Sunt multe echipe puternice. Nu ştiam spaniolă, dar jucătorii m-au ajutat foarte mult.

Referitor la întoarcerea în România, deşi multă lume a spus că a fost un pas înapoi şi nu m-a ajutat, personal cred că m-a ajutat foarte mult. Am învăţat multe lucruri din experienţa asta. Am învăţat nişte lucruri pe care nu puteam să le învăţ la Leicester. Au fost mai multe chestii în România. M-a surprins că nu aveam salariile la zi. Eu credeam că acest lucru nu o să mă afecteze aşa cum m-a afectat.

Dar când nu primeşti salariul… de exemplu, am plecat de la Voluntari de un an şi încă n-am primit primele pentru salvarea de la retrogradare. Mi se pare incredibil! M-a afectat un pic, dar asta e situaţia în România.

Sperăm că pe viitor se vor regla chestiile astea, pentru că nu mi se pare normal. Îţi faci meseria zi de zi şi nu eşti plătit! Sincer, pe viitor aş vrea să rămân în afara României. Am văzut acum cum e în România şi vreau să rămân în străinătate”, a declarat fundașul pentru FRF TV.

Alex Pașcanu a evoluat în 33 de partide în liga secundă din Spania în actuala stagiune și a reușit să înscrie un gol. 

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

One thought on “Campioana se mai și refuză. Alex Pașcanu nu mai vrea să audă de CFR Cluj și de campionatul românesc: „Vreau să rămân în străinătate”

  1. ionut iunie 6, 2021 at 4:27 pm

    Avand statutul de ”imprumutat”, nu cred ca poate comenta in cazul unei rechemari in tara. Sau poate isi convinge actualul club sa-l cumpere…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *