„U” Cluj a transferat un secund de perspectivă la volei masculin. Libero-ul și-a prelungit înțelegerea

Secția de volei masculin a clubului Universitatea Cluj a anunțat două nume în vederea atacării stagiunii următoare. Este vorba despre un sportiv tânăr și de „veteranul” echipei.

Alexandru Onofrei va evolua în tricoul Universității în Divizia A1, după ce a început să practice voleiul la CSS Nicu Gane Fălticeni, fiind folosit pe postul de secund. În sezonul trecut, tânărul de 18 ani a jucat la CSS 2 Baia Mare.

„Mă bucur că am făcut alegerea de a semna cu ”U” Cluj și sunt hotărât să dau tot ce am mai bun pentru a ajuta echipa să obțină performanțe din ce în ce mai bune. Am găsit aici un colectiv nou în care îmi doresc să mă integrez cât mai repede și sunt convins că am foarte multe de învățat de la colegii mei. Haide ”U”!”, a declarat sportivul pentru u-cluj.ro.

De asemenea, Mihai Popovici și-a prelungit înțelegerea cu „studenții”, libero-ul semnând o înțelegere pe doi ani.

„După 10 ani de când am fost „adoptat” de ”U” Cluj am hotărât să rămân alături de echipă. Îmi doresc să facem o figură frumoasă în sezonul următor și chiar dacă e un colectiv aproape nou să ne clasăm la final pe un loc mai bun decât cel precedent.”, a declarat Popovici pentru u-cluj.ro

Bogdan Ungureanu, managerul secției de volei masculin, a oferit o scurtă declarație pentru u-cluj.ro după cele două transferuri:

„Am reușit să ne asigurăm jucători pe două posturi esențiale, libero și secund, având în vedere că ne așteaptă o luptă foarte grea în sezonul următor. În urma recentelor decizii ale Federației Române de Volei va fi tot mai dificil să găsim jucători români și să structurăm un lot competitiv dar vom face tot ce este posibil în acest scop.”

Foto: u-cluj.ro

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *