Edi Iordănescu, antrenor FCSB, realist înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Va fi un joc deschis oricărui rezultat, dar CFR-ul este clar favorită”

Antrenorul FCSB-ului, Edward Iordănescu, a declarat în conferința de presă premergătoare duelului de la Cluj cu CFR Cluj, programat duminică, 29 august, de la ora 21:00, în etapa a 7-a a Ligii I, că gruparea campioană este clar favorită în acest meci, dar este un joc deschis oricărui rezultat.

„Cred că este un joc deschis oricărui rezultat, din păcate consider că CFR-ul este cu un plus în momentul de față, sensibil favorită și aduc ca și argumente faptul că joacă acasă, este campioana în exercițiu și ne uităm și peste clasament că este echipa care a câștigat șase din șase și ne desparte o diferență semnificativă de ei, iar asta o face clar favorită.

Noi trebuie să demonstrăm că mergem acolo, că vom arăta personalitate, organizare bună, forță de joc. Nu suntem în perioada cea mai bună, cred că echipa are cu siguranță potențial să crească și este ceea ce lucrăm și ne dorim să vedem în viitorul apropiat.

Clar în momentul de față noi suntem în lupta pentru titlu la nivel declarativ, după cum au arătat lucrurile și parcursul echipei până acum, suntem departe de a fi acolo. Am încredere în grupul pe care îl antenez, e o chestie de timp până vom reintra și noi cu șanse reale în lupta pentru a ne bate la podium în primă fază și apoi la locul 1″, a declarat Iordănescu.

Clujul mi-a rămas în suflet

„Toate meciurile sunt speciale, dar cu siguranță că acesta e mai special decât restul pentru că am lăsat și am luat amintiri frumoase de acolo, trei trofee, cele mai frumoase momente până în momentul acesta pentru că n-ai cum să nu rămâi cu amintiri frumoase atunci când produci performanță. Este un oraș care mi-a rămas în suflet, la fel și suporterii care m-au tratat deosebit și m-au primit cu căldură. La fel și despărțirea a fost una care mi-a intrat la suflet, sunt oameni cu care am lucrat zi de zi, e o muncă acolo și nu o să reneg niciodată trecutul meu de acolo”, a mai declarat antrenorul lui FCSB.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *