Erik Lincar dezvăluie culisele numirii lui Gabi Giurgiu: „Anumite persoane nu au fost de acord cu numirea lui Giurgiu”

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Dacia Unirea Brăila, Erik Lincar a oferit un moment de transparență, unde a explicat faptul că a fost sunat de anumite persoane, care s-au opus vehement numirii lui Gabi Giurgiu în funcția de manager sportiv, dar și despre modul în care acesta a decis să accepte oferta Universității Cluj.

”După o perioadă de trei luni la Cluj, în care am spus că îmi doresc să fiu transparent, vreau să vorbesc despre anumite situații. A existat un mister în ceea ce privește venirea mea la Cluj. Eu nu am impresar, nu m-am propus la echipe, ci am fost sunat în prima zi după Paște, care m-a întrebat dacă aș fi interesat de acest proiect. Am fost încântat, nerăbdător, lucrurile s-au concretizat, a fost o perioadă în care nimeni nu știa că eu m-am înțeles cu clubul. Am preferat să fie o situație știută doar de mine și de Ovidiu Blag, omul cu care am discutat și așa a și rămas”, a spus Lincar.

„În momentul în care am plecat spre casă la București am fost sunat de diverși oameni, care mi-au spus că am făcut o mare greșeală atunci când a fost numit Gabi Giurgiu și că în locul său ar fi trebuit să vină altcineva. Nu cred că este nevoie de alte persoane care să se implice. Eu cred în Gabi Giurgiu, e un om integru, un om al Clujului și sunt foarte mulțumit și fericit cu alegerea pe care am făcut-o.” a spus Erik Lincar

De asemenea, Erik Lincar a amintit și o contră pe care a avut-o cu juristul clubului în alegerea oamenilor din staff:

„Mi s-a propus să-l pun pe X sau pe Y antrenor cu portarii. Staff-ul trebuie ales numai de antrenor. Nu mi s-a părut normal ca avocatul clubului să -mi spună aceste lucruri. Eu nu am ajuns aici pe prietenie, iar interesul este ca clubul să ajungă în play-off și apoi să lupte pentru promovare.” a explicat tehnicianul „șepcilor roșii”

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

One thought on “Erik Lincar dezvăluie culisele numirii lui Gabi Giurgiu: „Anumite persoane nu au fost de acord cu numirea lui Giurgiu”

  1. boca radu septembrie 22, 2021 at 5:15 pm

    doi sclavi mediocri.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *