AVANCRONICĂ. „U” Cluj, deplasare facilă la Brăila

Clubul de fotbal FC Universitatea Cluj înfruntă astăzi, de la ora 11:00, în deplasare, formația Dacia Unirea Brăila, într-un meci din etapa cu numărul 8 a ligii secunde.

„Studenții” pleacă favoriți în fața nou promovatei, având în vedere că gruparea de pe Dunăre ocupă după primele 7 etape locul 18 cu doar două puncte și cea mai slabă apărare, dacă stăm și excludem partidele celor de la Unirea Constanța și FC Buzău, unde echipa de la malul mării a încasat 14 goluri.

„Șepcile roșii” și-au revenit la începutul acestei săptămâni când au câștigat, la limită, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, grație golului marcat de Boiciuc, în schimb Dacia Unirea Brăila se află într-un colaps după ce în ultima partidă a fost surclasată de Hermannstadt cu 6-0. Formația antrenată de Florentin Petre are un singur avantaj și anume terenul propriu, care nu se prezintă în cele mai bune condiții și care ar putea fi o piedică pentru „studenții” lui Erik Lincar.

În ultimele dueluri directe dintre cele două formații, „U” Cluj a câștigat de fiecare dată la diferență uriașă. În octombrie 2018, Universitatea Cluj trece de Brăila cu 6-1, iar la retur în Brăila pe 21 aprilie 2019, „studenții” se distrau cu un neverosimil 8-0. De asemenea, pe banca formației dunărene s-a aflat atunci tot Florentin Petre, care are un record negativ în fața alb-negrilor.

„Pe teren propriu, Brăila se descurcă bine. Am analizat meciul cu Chiajna, unde a pierdut destul de greu cu 2-0. Chiajna a înscris primul gol în minutul 43 și abia pe final în minutul 90 a marcat și golul secund. În deplasare, în schimb Brăila nu se descurcă la fel de bine. În fotbal terenul poate echilibra, iar datoria mea este să aleg echipa care se va adapta cel mai bine la acel teren.” a spus Erik Lincar la conferința premergătoare jocului cu Brăila

Partida va putea fi urmărită pe Digisport 1, Telekomsport și Looksport, de la ora 11:00.

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *