Victorie la pas pentru CFR Cluj în fața lui FCU Craiova 1948. Feroviarii au început returul cu dreptul

CFR Cluj a câștigat fără prea mari emoții duelul cu FCU Craiova 1948, sâmbătă seara, 20 noiembrie, scor 0-2 (0-0), într-o partidă care a contat pentru etapa a 16-a a Ligii I, primul meci în returul de campionat.

În urma acestui succes, gruparea din Gruia a acumulat 42 de puncte și s-a distanțat la 11 de ocupanta locului secund, FCSB.

După o primă repriză fără goluri, dominată autoritar de campioana României, cu atacuri timide și ocazii puține, trupa pregătită de Dan Petrescu a rezolvat confruntarea de pe Ion Oblemenco în partea a doua. Reveniți mult mai determinați de la vestiare, feroviarii s-au năpustit spre poarta lui Mogoșanu și au forțat deschiderea scorului, care a venit în minutul 65 dde la Runar Sigurjonsson, care a înscris excelent cu o lovitură de cap din centrarea lui Deac.

Craiovenii nu au avut forță să amenințe poarta lui Hindrich și tot CFR a dictat posesia și în partea secundă, Omrani și Debeljuh hăituind în permanență defensiva gazdelor.

Ciprian Deac a stabilit scorul final în minutul 89 al partidei din pasa filtrantă a lui Păun, iar „decarul” feroviarilor înscrie elegant cu piciorul drept.

Echipele de start:

FCU CRAIOVA: Mogoșanu – Paramatti, Kovacic, Gajic, Huyghebaert – Asamoah, Albu, Baeten – Sidibe, Cl. Bălan, Ondaan
Rezerve R. Popa, Negru, Bușu, V. Achim, Pop, Marquet, Raicea, Bauza, Compagno
Antrenor: Eugen Trică

CFR CLUJ: Hindrich – Manea, Graovac, A. Burcă, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Omrani, Debeljuh, Sacko
Rezerve: Letica, Fl. Ștefan, R. Bălan, Bouhenna, Culio, Sigurjonsson, Păun, Chipciu, Costache
Antrenor: Dan Petrescu

Pentru CFR Cluj urmează meciul din Conference League, cu Randers, în deplasare, joi, 25 noiembrie, de la ora 22:00.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *