S-a încheiat aventura în Cupa României pentru „U” Cluj. Eșec categoric în fața Stelei în „sferturi”

Drumul în Cupa României pentru Universitatea Cluj s-a încheiat în sferturi, duoă ce au suferit o înfrângere categorică în fața Stelei București, scor 27-37 (15-22), în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Roș-albaștrii au început în forță confruntarea de la Sala Sporturilor din Cluj și s-au instalat la conducere pe tabelă încă din debutul partidei și s-au detașat rapid, iar alb-negrii au fost surclasați categoric. Diferența la pauză a fost una considerabilă, de șapte goluri, pentru Steaua, scor 15-22.

În partea a doua, „studenții” nu au avut sorți de izbândă și nu au reușit să le pună probleme adversarilor în repriza a doua, iar bucureștenii s-au distanțat la zece goluri, diferența fiind una considerabilă, iar aventura în Cupa României s-a încheiat pentru alb-negrii.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *