Toate drumurile duc la Sibiu. Peluza Șepcile Roșii pregătește o coregrafie puternică pentru marea finală a Cupei României de la Sibiu

Se anunță o atmosferă incendiară în această seară de miercuri, 24 mai, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din Sibiu, acolo unde va avea loc finala Cupei României dintre Universitatea Cluj și Sepsi OSK.

Peluza Șepcile Roșii a anunțat organizarea unei coregrafii de neuitat pe stadionul din Sibiu și a publicat toate deetaliile pe care fanii trebuie să le țină minte.

„Cupa României trebuie adusă acasă, iar!”, este mesajul fanilor clujeni.

„Miercuri cântăm alături de “U” așa cum numai noi știm! Avem de câștigat o finală! Capu’ sus ca în ’65! Cupa României trebuie adusă acasă, iar! Mâine ne întâlnim începând cu ora 12:00, în Piața Mare din Sibiu! La 18:00 pornim spre stadion grupați în corteo. Parcurgem distanța în 30-40 minute, astfel încât la ora deschiderii porților să fim prezenți acolo.

Pe fiecare scaun din Peluza noastră veți găsi câte o vestă de pânză și câte o plăcuță de carton. Toate aceste elemente trebuie să rămână obligatoriu pe locurile unde au fost găsite! Este foarte important ca vestele și plăcuțele să rămână exact pe locurile pe care au fost așezate în prealabil! Reușita coregrafiei depinde de asta.

Vestele se îmbracă numai la semnalul primit la portavoce! De asemenea, plăcuțele se ridică deasupra capului doar cu partea colorată înspre teren, exclusiv la semnalul primit de la portavoce! Nu se schimbă locurile și/sau poziționarea elementelor de coregrafie! Ele rămân exact pe scaunele unde au fost așezate înainte și unde au fost găsite de voi. Coordonarea acțiunilor și activităților din Peluză se face exclusiv prin instrucțiunile primite de la portavoce.

La distribuirea de steaguri sau pânze, acestea se vor folosi conform indicațiilor primite! Stăm alaturi de Simbolul Unor Inimi Românești și cântăm tot timpul urmând valorile Universității! Fără excepție.

Asta-i treaba noastră, să încurajăm studenții! Urmăm exclusiv indicațiile și tonul primite de la portavoce! De discilpina și atenția cu care urmăm toți pașii gândiți, depinde modul în care transmitem Vibrația Alb și Negru în teren! Numai astfel încurajăm Studenții exemplar și îi purtăm spre victoria așteptată peste 50 de ani.

Nu avem voie să uităm că este zi de sărbătoare pentru noi! Cinstim istoria pe care am moștenit-o și orașul care ne-a fost casă în vremuri tulburi. Trebuie să ne încurajăm studenții cu fair play și respect față de valorile Universității! Haide “U”!”, au transmis Şepcile Roşii celor care vor fi în tribune în seara aceasta alături de echipa lor de suflet.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *