Începe Liga Liceelor Clujene pe 9 octombrie. 22 școli înscrise, 55 de echipe și șase discipline sportive

Luni, 9 octombrie, se dă startul Ligii Liceelor Clujene, în 22 de unități de învățământ înscrise, 55 de echipe, care vor participa la cele șase discipline sportive.

Programul pentru această toamnă al competiției Liga Liceelor Clujene (LLC), întocmit de coordonatorul competiției și agreat cu profesorii antrenori/coordonatori ai echipelor, începe de luni, 9 octombrie, și durează până la sfârșitul lunii noiembrie.

În acest an la competiție s-au înscris 22 de unități școlare, cu un total de 55 de echipe (11 de baschet masculin, 4 de baschet feminin, 17 echipe de fotbal masculin – în 2 grupe, 3 echipe la fotbal feminin, 10 echipe la volei masculin și 10 echipe la volei feminin).

LLC se desfășoară în sălile și pe terenurile de sport care aparțin instituțiilor de învățământ din municipiul Cluj-Napoca.

Conform programului, luni la ora 14:00, LLC debutează cu fotbal masculin pe terenurile sintetice de la LPS unde, în prima rundă, joacă cele 2 echipe din grupele constituite prin tragere la sorți. În grupa A se vor întâlni Colegiul Ortodox „Mitropolitul Nicolae Colan” – Liceul Teologic Baptist „Emanuel”, iar în grupa B, Școala Profesională Specială SAMUS – Colegiul Național „George Barițiu”.

În aceeași dată, la Liceul Pedagogic, se vor desfășura două meciuri de volei feminin, de la ora 14:00: Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Lazăr” – Colegiul Național „Emil Racoviță”, iar de la ora 15:00, Colegiul Național „George Barițiu” – Liceul Teoretic „Bathory Istvan”. Meciurile dintre echipele înscrise la ramurile noi, baschet feminin și fotbal feminin, se vor programa și desfășura în primăvara anului 2024.

De asemenea, toate meciurile se vor desfășura beneficiind de arbitraj asigurat de specialiști desemnați de asociațiile județene de profil, iar asistența medicală din teren va fi asigurată de cadrele medicale din Direcția Asistență Socială și Medicală Cluj-Napoca.

Competiția Liga Liceelor Clujene este susținută financiar de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *