Prima declarație a lui Carmen Amariei pe banca „haiducilor” de la „U”. Antrenoarea va debuta sâmbătă „acasă” în Liga Zimbrilor

Fosta mare handbalistă a Clujului, Carmen Amariei, a devenit prima femeie-antrenor lq o formație masculină din Liga Națională.

Aceasta a efectuat deja primul antrenament în Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar odată cu ea a venit în staff și Liviu Jurcă, pe poziția de vicepreședinte.

Sunt încântată de noua provocare primită din partea „U” Cluj și pot spune că este o oportunitate deosebită de a-mi pune în valoare cunoștințele acumulate în toată cariera handbalistică de până acum.

Îmi doresc ca prin această colaborare, împreună cu jucătorii, conducerea și staff-ul tehnic să implementăm o strategie care să ne ajute la creșterea și dezvoltarea handbalului clujean.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a susține echipa. Haide „U”!”, a declarat Amariei.

Noua antrenoare a handbaliștilor de la „U” va debuta în Liga Zimbrilor într-un meci oficial sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 19:30, pe teren propriu, cu CSM București.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *