Sabău, după victoria care i-a asigurat lui „U” Cluj locul în play-off: „O victorie meritată și muncită”

Universitatea Cluj s-a impus cu scorul de 2-1, duminică, 3 decembrie, pe Cluj Arena, împotriva lui FCU Craiova, în etapa a 18-a a Superligi. În urma acestui succes, trupa lui Sabău a urcat pe locul 6 în clasament, cu 26 de puncte, poziție care asigură prezența în play-off-ul Superligii.

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău și-a lăudat elevii pentru acest succes și a declarat că este o victorie muncită și meritată, dar își dorește să joace, din nou, finala Cupei României.

„Este o victorie meritată, muncită. Vreau să-mi felicit jucătorii, am crezut foarte mult în noi. Am fost o echipă disciplinată, foarte scurtă, agresivă, nu am permis adversarului să verticalizeze, să aibă viteză de joc și să-și creeze ocazii de gol.

Am controlat prima repriză, am avut situații de a majora scorul. Dacă îi luăm individual pe cei de la FCU Craiova, vedem că au o echipă bună. Am reușit să plecăm de foarte multe ori pe contraatac, dar a lipsit ultima pasă, nu am luat deciziile cele mai potrivite„, a declarat tehnicianul Universitatii.

Finala Cupei României, un obiectiv îndrăzneț la Universitatea

„Trebuie să câștigăm și să ne calificăm mai departe în Cupa României. Îmi doresc foarte mult acest lucru și cred că și jucătorii vor să mai joace o finală de Cupă. Nu va fi ușor deloc să ne calificăm.

Îmi doresc să luăm undeva la 7 puncte (n.r. în ultimele partide din acest an de campionat). Am fi în grafic, am avea un moral bun, am avea o mini-vacanță frumoasă„, a declarat, la flash-interviu, Ioan Ovidiu Sabău, după victoria cu FCU Craiova.

Următorul joc oficial pentru Universitatea Cluj va avea loc în Cupa României, miercuri, 6 decembrie, cu FC Botoșani, de la ora 19:00, în deplasare.

Foto (c) Mihai Rusu

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *