Mandorlini a ieșit la atac în presa italiană: „Sunt controverse politice, plantate artistic”

Antrenorul italian Andrea Mandorlini (63 ani) a ieșit la atac în presa italiană, după ce presa din București l-a atacat. Tehnicianul susține că astfel de acuzații doar pentru a destabiliza echipele din provincie.

„Îmi pare foarte rău, în special deoarece aceste știri au avut un impact mare în țara mea natală, Italia, unde mi-ar plăcea să revin într-o zi. Din păcate, este mereu aceeași poveste: presa din București încearcă să destabilizeze echipele din afara Capitalei.

Suntem pe locul doi și am fost în vârf multă vreme. Știu bine că presiunea a crescut, dar sunt controverse politice, plantate artistic. Poate le e frică de noi. Până la urmă, n-au mai câștigat de multă vreme.

Vă dau un exemplu: câteva etape l-am lăsat pe Deac, unul dintre veteranii echipei, pe bancă. Imediat, televiziunile l-au sunat pe tatăl lui pentru a-mi pune la îndoială alegerile.

S-a creat un caz care nu a existat, iar jucătorul și-a cerut scuze pentru vorbele tatălui său. Problema e că, după fiecare eșec, vor să te trimită acasă.

Dacă n-ar fi fost play-off și eram pe locul opt, puteam să înțeleg. Dar e clar că nu îi interesează decât scandalul, mult mai mult decât se întâmplă în Italia”, a spus Mandorlini, pentru Tuttomercatoweb.

Foto © Gabor Istvan-Gabor / Transilvania Photos (ATP)

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *