Nelu Varga pregătește o infuzie uriașă de capital în CFR Cluj până la sfârșitul anului

CFR Cluj va primi vizita liderului campionatului, FCSB, duminică, 10 decembrie, de la ora 20:30, iar patronului clubului a declarat că pregătește o investiție importantă în club, până la sfârșitul anului. 

Varga a declarat că își dorește ca CFR să fie un club sănătos și cu toate salariile la zi, astfel că va investi încă 2.5 milioane de euro până în 31 decembrie 2023.

Până la 31 decembrie voi mai face o infuzie din contul meu personal de 2,5 milioane de euro în club. Avem nevoie să fim cu toate datoriile la zi, cu toate salariile. Știți povestea, suntem monitorizați.

Vreau ca CFR Cluj să fie un club sănătos, puternic, curat și să atacăm în forță titlul după un mercato reușit cu multe transferuri. Ne dorim titlul și sunt convins că putem să-l câștigăm.

Din nou voi băga o suma importantă de bani din buzunarul meu, dar o fac cu mare plăcere. Iubesc acest club, iubesc fanii lui CFR Cluj și voi fi în continuare mult timp de-acum încolo în spatele lui CFR Cluj.

Bineînțeles, nu sunt bani puțini, mai ales în această perioadă, dar nu-i problemă. Am forța necesară să susțin CFR-ul. Am forța necesară să duc acest club înapoi la performanță, adică la locul 1.

Vreau să fim la virgulă cu tot până la 31 decembrie. E adevărat, nu sunt puțin bani, 2,5 milioane de euro, dar trebuie să asigurăm o stabilitate și o liniște financiară acestui club care va face în continuare multe performanțe pentru fanii CFR-ului”, a spus Varga pentru Fanatik.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *